Tref d.o.o.

Naše podjetje vam ponuja celoten spekter programski rešitev, ki so plod lastnega razvoja. Poleg tega poskrbimo za vzdrževanje vaše IT opreme, kot tudi za promocijo na spletu. Novo ustanovljenim podjetjem omogočamo, da uredijo vse potrebno na enem mestu. Svetujemo in optimiziramo procese tako da stranka v čim krajšem času doseže želene cilje.

Programska oprema

Ponujamo vam veliko paleto programskih rešitev za vaše podjetje, kot so: materialno poslovanje, plače, glavna knjiga, POS blagajna, vodenje dokumentacije, potni nalogi , kadrovska evidenca, statistike, planiranje, VIS - vzdrževanje strojev in naprav, VZD - varnost in zdravje pri delu, ticket sistem, ...

Servis & Trgovina

V naši trgovini z pomoč jo naših strokovnjakov bomo vaše željam prisluhnili in vam svetovali nakup primerne opreme. Naš servis vam bo zagotovil dolgotrajno delovanje opreme. Naši računalniki imajo opravljene teste in tudi pridobljen certifikat SIQ.

Računovodstvo

Prepustite vašo dokumentacijo našemu računovodskemu servisu, ki vam bo uredilo vaše poslovanje z državnimi organi, svetovali finančnih odločitvah in ugodilo vašim željam. Ponujamo vam internetno okolje za oddaje in prejema vaše dokumentacije, pregled vašega poslovanja,...

Spletne strani

Izdelujemo unikatno oblikovane spletne strani, prilagojene podobi vašega podjetja in podprte z orodjem za samostojno urejanje vsebine. Poskrbimo tudi za registracijo vaše domene in gostovanje vaše spletne strani.

Celovitost za vaše podjetje

Strankam uredimo:
- pomoč pri odprtju podjetja
- računovodske storitve
- računalniško opremo
- sistemsko opremo
- programsko opremo
- varnost in zdravje pri delu (požarni red, izobraževanje zaposlenih, oceno tveganja, meritve,..)

Podpora
« »